IJRATEN Installatiebedrijf - CALDERONLAAN 3 - UTRECHT - 0614054050
infobalk ijraten klusbedrijf

Installatie van uw nieuw Ketel, Geiser of Gaskachel

Wanneer uw oude apparaat zijn beste tijd heeft gehad is het verstandig u goed voor te laten lichten over de aanschaf van een nieuw toestel. Door onze jarenlange ervaring op het gebeid van bestaande toestellen, en de samenwerking met professionals op het gebied van

Verwarming

en

Warmwater

kunnen wij u de uitgebreide informatie verschaffen die u nodig heeft.

Wij werken veel samen met firma Langerak Doe Het Zelf op de laan van nieuw guinea te Utrecht, die u uitgebreid kunnen adviseren over de aanschaf van uw nieuwe toestel. Door deze nauwe samenwerking bent u verzekerd van een eindresultaat waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven.

Firma IJraten Klusbedrijf biedt u dan ook de bekende merken aan waarbij er gelet wordt op een juiste prijs/kwaliteit verhouding, die past bij uw wensen en budget.

Installatie van uw tweedehands Ketel, Geiser of Gaskachel

Uiteraard richt IJraten Klusbedrijf zich ook voornamelijk op de tweedehands markt. Wij kopen en verkopen tweedehands geisers kachels en ketels. Doordat wij deze compleet reviseren, repareren en helemaal functioneel opleveren kunt u met deze apparaten nog jarenlang vooruit! Wanneer u een tweedehands geiser, ketel of gaskachel bij ons afneemt en laat installeren geven wij u uiteraard ook de benodigde garantie!
Sitemap


 

footerbalk ijraten klusbedrijf