IJRATEN Installatiebedrijf - CALDERONLAAN 3 - UTRECHT - 0614054050
infobalk ijraten klusbedrijf
Flexibiliteit wanneer het nodig is.

U heeft een probleem met uw warmwaterapparaat, de warmwaterkraan geeft alleen nog koud water....

U BELT 0614054050

Wij komen z.s.m. uw kant op om de reparatie uit te voeren. Mocht het niet lukken dit direct op te lossen dan hebben wij vast nog een toestel liggen dat u tijdelijk kan helpen. Wij hebben standaard een grote voorraad nieuwe en tweedehands toestellen die snel bij u kunnen worden gemonteerd.

Wij beschikken over de nieuwste meetapparatuur om te controleren waar de problemen zich bevinden. Met een aantal simpele handelingen kunnen wij achterhalen waar het probleem zich bevind en hoe dit opgelost dient te worden. Wij zijn in het bezit van de meetapparatuur van Euro-Index.

euroindex-meter

is er altijd een oplossing voor handen??

Uiteraard zijn er gevallen waarbij de veiligheid dusdanig in gevaar komt dat wij kunnen besluiten niet te kunnen helpen met de huidige situatie. Vaak worden er in oude situaties nog geisers gebruikt die niet voldoende zuurstof krijgen of de reeds verbrande rookgassen wederom proberen te verbranden. Dit zijn situaties waarbij koolmonoxide een gevaar oplevert. Wij zullen u altijd van advies dienen en een passende oplossing aanbieden om de zaken te veranderen. Wij zullen in een soortgelijke situatie nooit een tijdelijke oplossing aanbieden!!!

 

Sitemap


 

footerbalk ijraten klusbedrijf