IJRATEN Installatiebedrijf - CALDERONLAAN 3 - UTRECHT - 0614054050
infobalk ijraten klusbedrijf

Levering van tweedehands Ketel, Geiser of Gaskachel

Naast het

monteren

,

repareren

en

onderhouden

van uw Gaskachel, Geiser of CV-Ketel, kunnen wij u ook voorzien van een nieuw of tweedehands apparaat wanneer de oude niet meer te repareren is. Wij struinen dagelijks het internet af op de verschillende veilingsites om de oude, vaak nog prima te gebruiken, toestellen op te kopen, om deze hierna compleet te vernieuwen en vervolgens helemaal in de juiste staat weer bij onze klanten aan te bieden.

Wanneer u bij firma IJraten een tweedehands geiser, gaskachel of CV-ketel aanschaft bent u er zeker van dat deze doet wat u ervan verwacht.

Levering van nieuwe Ketel, Geiser of Gaskachel

Uiteraard is er in sommige gevallen geen mogelijkheid meer het oude toestel te redden. Wij zullen u dan ook adviseren in dit geval een ander toestel aan te schaffen. Wij leveren o.a. toestellen van de volgende merken:
Vaillant Geisers en CV-ketels Bosch Geisers en CV-ketels Nefit / Fasto Geisers en CV-ketels Intergas CV-ketels
Remeha CV-ketels Dru Gashaarden Faber Gashaarden  

U heeft op 1 van de sites van de bovenstaande fabrikanten een produkt gezien? Laat het weten! Heeft u totaal geen idee waar u moet beginnen en wilt u een prijsindicatie van de materialen? Wij werken nauw samen met

firma Langerak Doe Het Zelf

te Utrecht. U kunt hier terecht voor informatie, uitleg en een gratis offerte. Klik hiernaast op het logo om de website te bezoeken.

Sitemap


 

footerbalk ijraten klusbedrijf