IJRATEN Installatiebedrijf - CALDERONLAAN 3 - UTRECHT - 0614054050
infobalk ijraten klusbedrijf

Uw auto gaat jaarlijks naar de APK maar de geiser brand al 5 jaar zonder problemen??

Uiteraard geld dit niet alleen voor uw geiser, uw ketel of gashaard heeft uiteraard ook eens per jaar wat aandacht nodig! U kunt uiteraard een onderhoudscontract afsluiten bij de verschillende onderhoudsbedrijven, maar waarom belt u niet wanneer u het uitkomt. Wij zijn niet in de mogelijkheid om een contract aan te bieden, maar wanneer u ons belt kunnen wij een afspraak maken, en wij zullen de schoonmaakbeurt aan uw toestel met alle liefde uitvoeren. Wij zorgen tevens voor vervanging van eventuele onderdelen mocht dit nodig zijn.

Wij leveren uw de onderdelen die nodig zijn!

Onze leveranciers staan tegenwoordig al direct klaar om ons te helpen aan onderdelen. Vaak kunnen we deze dan ook direct afhalen bij de groothandels. Door onze jarenlange samenwerking hebben wij tevens een hoge korting waardoor wij de prijzen van de onderdelen ook voor een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden.

Na de winter weer naar de camping???

U heeft een geiser voor op de camping. U keert na de winter terug en de geiser wil niet starten. Wij controleren waar de problemen zich bevinden. Tevens installeren wij uw geiser op aardgas of op propaan/butaan voor zeer concurerende prijzen.

 

Sitemap


 

footerbalk ijraten klusbedrijf